1730 MAGNOLIA

Op steenworp afstand van het centrum van Alphen aan den Rijn en direct naast het Bospark ligt een bijzonder woonwijkje, bestaande uit een L-vormige flat en bungalowwoningen. Aangezien de woningen verouderd zijn en weinig duurzaam, is ons gevraagd de mogelijkheden van deze locatie te onderzoeken.

In opdracht van Woonforte werken we aan het ontwerp voor nieuwe sociale huurwoningen op deze prachtige plek. Waarbij we, voortbordurend op het specifieke karakter van de locatie, een prettig, duurzaam en toekomstbestendig buurtje willen realiseren. Waar ontmoeting tussen buurtgenoten op een natuurlijke manier de ruimte krijgt. En zowel de oude als de nieuwe bewoners zich vanzelfsprekend thuis voelen.

CREDITS

OPDRACHTGEVER
WONINGCORPORATIE WOONFORTE
PROGRAMMA
NIEUWBOUW APPARTEMENTEN
PROJECTARCHITECTEN
IANTHE MANTINGH EN PATRICK COLLY

2021-02-01T11:48:14+00:00