START BOUW SCHOUWENHOVE

Een mooi moment: de verbouwing van serviceflat Schouwenhove in Leiden is gestart! De begane grond zal ingrijpend veranderen, waarbij een grote uitbreiding nieuw allure geeft aan het gebouw. De entree krijgt een riante maat, met ruimte voor ontmoeting en prettig overzicht. De transparante gevel en het doorlopende overstek verzachten de overgang tussen binnen en buiten, verschillende verblijfsplekken vergroten de kans op vluchtige ontmoetingen tussen bewoners.

De afmetingen van de nieuwe entreehal is al goed te zien, deze geeft straks volop ruimte aan ontmoeting en maakt een zachte en vriendelijke overgang tussen binnen en buiten. 

De oude trap is verwijderd, een andere plaatsing en ontwerp van de hoofdtrap gaat ruimte maken voor een extra lift. 

Kijk voor meer over deze verbouwing op de projectpagina.

2020-12-01T16:27:36+00:00