VAN RUIMTES NAAR RUIMTELIJKHEID

De metamorfose van de tussenwoning in Leiden is voltooid, wat een verschil. Waar het woonhuis voorheen hokkerig en inefficiënt was, is het resultaat licht, open, praktisch en persoonlijk. Georganiseerd rondom een verticaal element van kasten en trappen dat het licht van lichtstraat helemaal naar de begane grond begeleidt. En met ruimte genoeg voor alle vijf gezinsleden, zowel samen als apart.

De foto’s spreken voor zich. Maar het grootste compliment voor ons is natuurlijk de mening van de bewoners, de manier waarop zij het proces hebben ervaren en het eindresultaat waarderen:

Wij vonden het een heel mooi proces. Zeker de zoektocht die we met jullie zijn aangegaan, waarbij je ideeën uitwisselt, wensen bespreekt en de verschillende ontwerpstappen doorloopt vonden we geweldig. Jullie hebben een goede analyse gemaakt van wat beter kon in ons huis en zijn met voorstellen voor oplossingen gekomen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Het is mede door de fijne samenwerking gelukt een huis te realiseren dat ook echt van ons is.

Kijk voor meer informatie over dit project op de projectpagina.

fotografie: Marcel van der Burg

2019-05-08T16:49:55+00:00