VACATURE VOOR [TECHNISCH] ONTWERPER

Onze projecten nemen toe in aantal en omvang. Daarom zoeken we per direct aanvulling op ons team: een ontwerper met gevoel voor techniek en de ambitie om binnen een paar jaar door te groeien naar projectleider. 

Met veel plezier werken we aan onze opgaven. Dit enthousiasme wordt gedragen door het hele team, samen maken we de kwaliteit waar we voor staan. Een flexibele en open houding zijn hiervoor belangrijk, dit verwachten we ook van jou. 

Werk jij graag in een team, ben je communicatief sterk en een echte aanpakker? Heb je een goed gevoel voor vormgeving en geloof je in de kracht van architectuur? En ben je ook nog eens nauwkeurig, technisch onderlegd en heb je oog voor detail? Stuur dan een mail met  je motivatie en vaardigheden naar info@zijdekwartier.nl

Minimale eisen:

  • opleiding HBO of WO
  • vloeiend Nederlands sprekend en schrijvend
  • computervaardigheden: Archicad, Vectorworks.

Voorwaardes: conform CAO

Zijdekwartier architecten

We zijn een jong en groeiend architectenbureau, en zitten op een prachtige plek hartje Leiden. Onze projecten richten zich op woningbouw maar zijn daarin zeer divers, van nieuwbouw naar herbestemming en renovatie. We werken aan verschillende fases en op verschillende schaalniveaus, van een kleine verbouwing tot appartementencomplexen tot een geheel nieuwe buurt. De gebruiker staat in al onze projecten centraal, het thuisgevoel is de rode draad. We hebben een open en onderzoekende houding en werken graag samen met diverse disciplines. We zijn betrokken van eerste initiatief tot de laatste schroef.

2019-12-17T14:39:40+00:00 17 december 2019|