VACATURE VOOR ARCHITECT

Ons bureau groeit, onze projecten nemen toe in aantal en omvang. Daarom zoeken we aanvulling op ons team: een architect met gevoel voor techniek, oog voor ontwerp en met de ambitie om met ons bureau mee te groeien. 

Met onze projecten geven we antwoord op actuele vraagstukken. Een gebouw is nooit een doel op zich, maar een middel om te bouwen aan een prettige, menselijke stad. Thema’s als verdichting, inclusie, segregatie en verduurzaming spelen een belangrijke rol in onze projecten.  

Met veel plezier werken we aan onze opgaven. Dit enthousiasme wordt gedragen door het hele team, samen maken we de kwaliteit waar we voor staan. Een flexibele en open houding zijn hiervoor belangrijk, dit verwachten we ook van jou. Je kan zelfstandig werken, maar bent op je best in een team. Ervaring in woningbouw is een pré, een leergierige houding nog belangrijker. 

We zoeken een collega die:

  • Afgestudeerd architect is met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, zodat je zowel intern als extern goed aan kan sluiten 
  • Graag in een team werkt, communicatief sterk is en een echte aanpakker
  • Een technische tekening kan maken, bouwkundig inzicht heeft en een goed gevoel voor vormgeving
  • Gelooft in de kracht van architectuur, en het verschil dat we met elk project kunnen maken
  • Inzetbaar is in alle fases, van concept tot uitvoering
  • Nauwkeurig is en oog heeft voor detail
  • Snel en handig is in ten minste Archicad of Vectorworks.

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mail met  je motivatie en vaardigheden naar info@zijdekwartier.nl

Zijdekwartier architecten
We zijn een ambitieus en groeiend architectenbureau, en zitten op een prachtige plek hartje Leiden. Onze projecten richten zich op woningbouw, van nieuwbouw naar herbestemming en renovatie. De mens staat in al onze projecten centraal, we maken gebouwen en buurten waar bewoners zich thuisvoelen.
Onze projecten bevinden zich in verschillende fases en op verschillende schaalniveaus, van een kleine verbouwing tot appartementencomplexen tot een geheel nieuwe buurt. 
We hebben een open en onderzoekende houding en werken graag samen met diverse disciplines, van technisch adviseurs tot sociologen, van zorgprofessionals tot kunstenaars. Onze recente samenwerking met het Atelier Rijksbouwmeester en Platform31, wat geleid heeft tot de publicatie ‘Ontwerp voor Ontmoeting’ getuigt hiervan. 
We zijn graag betrokken vanaf het eerste initiatief tot de laatste schroef, op die manier maken we onze beloftes waar. 

2021-03-23T15:54:28+00:00 02 februari 2021|