DE MEESTE MENSEN DEUGEN

Wat een fantastisch boek. Het is op veel fronten een prettige onderbouwing van onze intuïtie en onze koers. Maar het laat ook zien hoe geweldig de mogelijkheden zijn, als we daadwerkelijk met dit vertrouwen samen gaan leven, werken, leren, spelen.

De komende tijd gaan we, samen met een aantal partners in ontwikkeling, wonen, zorg en overheid, onderzoeken hoe we dit ultieme vertrouwen kunnen vertalen naar projecten. Omdat we samen, vanuit ieders vakgebied, een bijdrage willen leveren aan de uitdagingen van deze tijd. Waarbij we een buurtje willen creëren waar zowel vragende als dragende bewoners goed kunnen landen. Waar alledaags contact tussen bewoners leidt tot meer vertrouwen, solidariteit en saamhorigheid. En het gemeenschappelijke als stevige drager in de stenen zit gegoten.

Dit willen we bereiken door niet het financiële rendement, maar het toevoegen van sociale meerwaarde onze leidraad te laten zijn. Waarbij hopelijk het vertrouwen dat wij uitstralen, zowel in proces als straks in het product, aanstekelijk gaat werken en zich als een warm vuurtje over de stad zal verspreiden.

De ambities zijn hoog, de energie en daadkracht wellicht nog hoger. Geweldig om op deze manier aan de stad en de samenleving te kunnen werken.