STAGE BIJ ZIJDEKWARTIER

Mooie projecten, leuk team, prachtige werkplek? We hebben een stageplek voor een enthousiaste en leergierige stagiair.

We zijn trots op de mooie projecten waar we aan mogen werken en het team waarmee we dat doen. Als stagiair draai je mee in ons bureau, en zal je hier onderdeel van zijn. We vinden het belangrijk dat je groeit, we verwachten daarom van jou een leergierige houding en open blik.

Onze projecten zijn divers, we zullen je hier zoveel mogelijk bij betrekken. Zo kan je gaan werken aan het ontwerp van een appartementengebouw of de uitbreiding van een woonhuis. Of aan het verbeelden van stedenbouwkundige strategie├źn en het organiseren van activiteiten. Hiermee zal je ervaring krijgen op verschillende schaalniveaus, in verschillende fases.

Lijkt het je leuk te ontdekken hoe veelzijdig het werken bij een architectenbureau kan zijn, stuur dan een mail met je motivatie en vaardigheden naar info@zijdekwartier.nl

Minimale eisen:
. opleiding HBO of WO
. computervaardigheden: vectorworks, archicad, sketch-up, photoshop, indesign, illustrator

Vergoeding: stagevergoeding volgens huidige Stageregeling voor de bouw.

Zijdekwartier architecten
We zijn een jong en groeiend architectenbureau, gericht op het ontwerpen van woningen, van woonhuizen tot appartementencomplexen. Het thuisgevoel van de bewoners is daarbij de rode draad.
We hebben een open en onderzoekende houding en werken graag samen met diverse disciplines. We zijn betrokken van eerste initiatief tot de laatste schroef.

2019-01-30T15:47:28+00:00