TEKENTAFELEN

Op initiatief van Patrick Colly en Jelle Verheijen heeft op donderdag 30 augustus 2018 een nieuwe Leiden aan Tafel plaatsgevonden, met als thema: vormgeven aan de stad. Over tijdelijke ingrepen als manier om het gesprek aan te gaan, de verbindende werking van ontwerpkracht, het belang van de buitenruimte… Het werd een mooie inspirerende avond, waarbij het effect van vormgeving is onderstreept en mooie plannen voor de nabije toekomst zijn gemaakt.

“Vormgeving wordt vaak gezien als extraatje, maar is essentieel en kan een wereld van verschil maken.”

Verder lezen? Van deze Leiden aan Tafel heeft magazine on the spot een mooie impressie gemaakt, die kan je hier bekijken.

Leiden aan tafel
Om de culturele sector van Leiden te versterken en een sterke cultuurvisie voor de stad te formuleren, gaat het Cultuurfonds Leiden aan tafel, met professionals en betrokkenen uit de culturele en creatieve sector, het bedrijfsleven en de kennissector. Bij elk diner komt een nieuw onderwerp tafel waarover de tafelgasten met elkaar in gesprek gaan, op deze manier hoopt het Cultuurfonds een bijdrage te leveren aan een vergezicht voor kunst en cultuur in Leiden.

fotografie: Edwin Weers