GENIETEN VAN DE GROENE VOORTUIN

De foyer was al in gebruik genomen, maar nu is ook de voortuin van Schouwenhove helemaal af. Het groen staat er al prachtig bij, de bankjes staan klaar en de zon schijnt. Wat een fijn thuiskomen voor bewoners en mooi welkom voor bezoek! Fotograaf Marcel van den Burg ging op bezoek en zag hoe de bewoners genieten van de groene voortuin en de patio naast de foyer.

Het gebied voor het gebouw, waardoor zowel de hoofdentree als de fietsenberging te bereiken is, is groener en vriendelijker geworden, met ruimte om even te wandelen of van de zon te genieten. De kloostergang direct aan de foyer biedt de bewoners een beschutte plek, uit de wind en de regen, waar ze altijd even kunnen genieten van de tuin.

Naast de tuin en de kloostergang biedt de patio extra ruimte om even buiten te zitten en een kopje koffie te drinken.

Kijk voor meer over de verbouwing van Schouwenhove op onze projectpagina.